Austin Mini VAN | 1982

Compleet gerestaureerde Austin Mini van in de prachtige kleurstelling Mineral blue met zwart leder.
Deze origineel Nederlandse Austin Mini VAN is in nieuwstaat, recent in 2016 volledig gerestaureerd en voorzien van een geheel gereviseerde originele 998cc motor en versnellingsbak.
De gehele restauratie is middels fotos en facturen bekend.

Merk: Austin
Model: VAN
Kleur: Mineral blue
Motor: 998cc
Jaar: 1982
Kilometerstand: 74500

Exterieur:
Voorzien van unieke originele BMC lak in Mineral blue, de gehele body is gerestaureerd en heeft een geheel nieuwe bodem, nieuwe deuren, front en perfect sluitende cargo doors achter.
Elk detail is met zorg onder handen genomen, zo is de body na het plaatwerk netjes strak gemaakt en in 3 lagen professioneel gespoten.
De gehele VAN is opgebouwd met nieuwe onderdelen, pakkingen, rubbers, chroomwerk en zelfs de velgen en banden zijn nieuw.
De wielen zijn gespoten in Old English white, en de gehele ophanging zoals achtersubframe, schokbrekers, remmen en cones zijn nieuw.
Ook het remleiding-werk is geheel vervangen en is in nieuwstaat.
De body is strak en zonder oneffenheden, heeft geen roest of schades.

Interieur:
Het interieur is ook gespoten in Mineral blue, en kenmerkt zich door het “eitje”in het dashboard, het tapijt matten en zelfs bekleding is nieuw. De stoelen zijn van zwart leder en ook nieuw geleverd voor deze Austin Van.
Het originele stuur zit nog in de Mini, en ook de pook-knop en deurhendels zijn nieuw.
Werkelijk prachtig! Alles in deze Mini is nieuw en ruikt zelfs als nieuw.

Techniek:
Technisch is gelijk alles aangepakt, zo is de motor tot elk boutje uit elkaar geweest en voorzien van nieuwe onderdelen waaronder: lagers, zuigerveren, zuigers, nieuwe oliepomp, versnellingsbak, koppakking, pakkingen etc… tevens is de koppeling vervangen, dynamo is ook nieuw geleverd en de ontsteking is geheel nieuw.

Omschrijving:
Dit is uw kans! Mooier vind je ze niet, deze Austin Mini VAN is als nieuw en in topstaat.
U bent van harte welkom de Austin Mini VAN te komen bekijken en een uitgebreide proefrit te maken! Neem hiervoor contact op met Catawiki.

De Mini staat in Rogat, Nederland

MERK
Austin Mini

MODEL
Delivery VAN

JAAR
1982

KLEUR
Mineral Blue

MOTOR
998 CC

KILOMETERS
74500

Prijs

€ 20500,-
  • Incl. nieuwe APK
  • Incl. gratis afleverbeurt