Mini VAN | 1982

Compleet gerestaureerde Austin Mini VAN-Estate in de prachtige kleurstelling Mineral blue met zwart leder.

Deze origineel Nederlandse Austin Mini VAN is in nieuwstaat, recent in 2016 volledig gerestaureerd en voorzien van een geheel gereviseerde originele 998cc motor en versnellingsbak.

De gehele restauratie is middels fotos en facturen bekend.

Merk: Austin
Model: VAN
Kleur: Mineral blue
Motor: 998cc
Jaar: 1982
Kilometerstand: 74500

Exterieur:
Voorzien van unieke originele BMC lak in Mineral blue, de gehele body is gerestaureerd en heeft een geheel nieuwe bodem, nieuwe deuren, front en perfect sluitende cargo doors achter.
Elk detail is met zorg onder handen genomen, zo is de body na het plaatwerk netjes strak gemaakt en opnieuw gespoten.
De gehele VAN is opgebouwd met nieuwe onderdelen, pakkingen, deurrubbers, raamrubbers, bumpers achter, spiegels, logos, side panels etc alle losse delen zijn nieuw op deze Mini VAN-Estate aangebracht.
De wielen zijn gespoten in Old English white, en de gehele ophanging zoals achtersubframe, schokbrekers, remmen, remleidingen, remtrommerls, remcilinders, ophang rubbers gehele uitlaat systeem en cones zijn in 2016 vervangen.
De body is strak en zonder oneffenheden, heeft geen roest of schades.

Interieur:
Het interieur is ook gespoten in Mineral blue, en kenmerkt zich door het “eitje”in het dashboard, het tapijt, de matten en zelfsgehele stoel bekleding is nieuw. De stoelen zijn van zwart leder en ook nieuw geleverd voor deze Austin Van.
Het originele stuur zit nog in de Mini, en ook de pook-knop en deurhendels zijn nieuw.
Werkelijk prachtig! Alles in deze Mini is nieuw en ruikt zelfs als nieuw.

Techniek:
Technisch is gelijk alles aangepakt, zo is de motor tot elk boutje uit elkaar geweest en voorzien van nieuwe onderdelen waaronder: lagers, zuigerveren, zuigers, nieuwe oliepomp, versnellingsbak, koppakking, pakkingen etc… tevens is de koppeling vervangen, dynamo is ook nieuw geleverd en de ontsteking is geheel nieuw.

Bodem:
De volledige bodem is vervangen in 2016, hierbij zijn alle dorpels, bodemplaten en zowel binnen als buitendorpels opnieuw gelast en vervangen voor originele delen. Het achtersubframe is nieuw en ook nieuw opgebouwd!

Omschrijving:
Deze fantastische Austin Mini VAN is zoals te lezen in topstaat en volledig gerestaureerd naar de standaarden van 1982. Alle details zijn nieuw of vervangen en de Mini rijdt zeer lekker.
Perfect te gebruiken voor dagjes weg of voor promotie doeleinden.
Deze Classic Mini bestel uitvoeringen worden steeds zeldzamer en zijn moeilijk te vinden! Een zeer waardevaste investering.

Voor meer informatie, fotos of een uitgebreide proefrit bent u van harte welkom! neem even contact op voor het maken van een afspraak.

MERK
Austin Mini

MODEL
VAN – Estate

JAAR
1982

KLEUR
Mineral Blue

MOTOR
998cc

KILOMETERS
74500

Prijs

€ 23950,00
  • Incl. nieuwe APK
  • Incl. gratis afleverbeurt