Mini British Open | 1997

Deze Origineel Italiaans geleverde Mini is in goede staat
komt van de 2e eigenaresse uit de omgeving Gardameer Italie. welke hem netjes heeft onderhouden.
De Mini British Open is in 1997 door Rover als jubileum editie uitgegeven en was destijds de meest luxe Mini die verkrijgbaar was, er zijn er +- 5000 gebouwd waarvan slechts 1500 in British Racing Green.
Heeft altijd binnen gestald gestaan en is netjes onderhouden. Geheel origineel. prachtige metallic British Racing green lak, originele 12″ Pepperpot velgen met perfecte banden, originele striping en natuurlijk een elektrisch schuifdak.
tevens heeft de Mini chromen verbreders en dorpelstrips.

De Mini heeft een uniek half lederen Burberry interieur, groen tapijt en een prachtig notenhouten dashboard met matching schakelpook en SRS Airbag stuur.

Exterieur:
Diep groene British racing green lak, in zeer goede gebruikte conditie, nette chromen bumpers (origineel Rover) nieuwe chromen 9 lamellen grill, chromen grill surround lijsten. groen getint glas, nieuwe raam en deurrubbers en raampezen. groen gespoten zij-spiegels, elektrisch schuifdak zwart, originele zwarte wheel arches met chromen covers, orignele 12″Pepperpot velgen met goede banden, originele Rover Mini uitlaat met catalysator, Mini Wingbadges en origineel mistlicht achter.

Interieur:
Originele Creme kleurige Burberry MPI stoelen van half leder, matching achterbank, nette originele deurpanelen, en een prachtig notenhouten dashboard met matching pook-knop. De Mini is voorzien van getinte ramen voor,
De Mini heeft zowel voor als achter veiligheidsgordels, is voorzien van alarm en startonderbreking (origineel) en heeft 1 set originele sleutels met afstandsbediening. De hemelbekleding is netjes heeft wel enkele kleine gaatjes bij de bijrijder en de zonnen-kleppen zijn ook nog in goede staat.
Het groene tapijt is netjes en de Mini heeft 4 zwarte vloermatten. Dheeft een radio/casette speler en twee originele speakers. Het elektrische zonnedak is perfect en sluit goed.

Techniek:
Volledig nagekeken 1275cc Motor MPI met standaard zuigers (goede compressie) welke de Mini meer dan 68PK geven, De versnellingsbak is origineel 4 versnellingen en werkt naar behoren.

De remmen zijn goed, remschijven, blokken, cilinders, leidingen etc zijn vervangen. de ophanging is voorzien van goede originele schokbrekers, en nieuwe remvoeringen.
Het subframe is netjes en enkele jaren geleden opgebouwd met nieuwe rubbers en bussen. De uitlaat is origineel en werkt perfect, het uitlaat spruitstuk is ook in goede staat.

Bodem:
Een solide originele bodem, voorzien van originele dorpels, gecoat voor en achter subframe, goede leidingen en een blanke tectyl beurt waardoor de Mini een beschermlaag heeft. voetenbakken hebben enkele deukjes.
De accubak en randen zijn allemaal roest en schadevrij. De bodem is tevens geheel groen van kleur zoals origineel.

Omschrijving:
Deze Mini is nog in een zeer nette conditie en is netje sonderhouden. vrijwel geheel origineel.
het rijden in deze British Open Classic is heerlijk.
Deze Mini is nu te koop! en wij nodigen u graag uit de Mini te komen bekijken en natuurlijk een uitgebreide proefrit te maken.

Verkoop Inclusief:
– Italiaanse registratie
– Export kenteken (Italiaans)

Contact:
Heeft u interesse en wilt u deze Mini komen bekijken? u bent van harte welkom! wij laten u graag kennis maken met deze prachtige Mini, ook is er de mogelijkheid een uitgebreide proefrit te maken en de Mini op een brug te bekijken maak hiervoor een afspraak.

Cooperworld
Industrieweg 30
7949AK ROGAT
The Netherlands
Tel: +31649332909
Whatsapp: +31649332909
Mail: info@cooperworld.nl

Transport:
Uw nieuwe aanwinst veilig bij u thuis? Wij hebben diverse transport oplossingen met gecertificeerde transporteurs kan de wagen op elk gewenst moment veilig bij u worden afgeleverd. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

MERK
Rover Mini

MODELBritish Open Classic

JAAR
1997

KLEUR
British Racing Green

MOTOR
1275cc MPI 63PK

KILOMETERS
109500

Prijs

€ 15950,-