Ons Bedrijf

Let's go on an adventure.

Welkom bij Cooperworld

Wij zijn ontstaan uit pure passie en in ruim 12 jaar groeide Cooperworld uit van kleinschalig specialist tot een van Nederlands mooiste Classic Mini Centers.

Wanneer u bij ons pand aankomt in Meppel vlakbij Zwolle ademt alles classic. Bij binnenkomst verwelkomen wij u in een tot Engelse stijl omgetoverde showroom en waant u zich terug in de glorie jaren waarin de Mini werd gebouwd (1959-2000). Eikenhouten balken, chesterfields, prachtig ontworpen kantoren en uiteraard een showroom boordevol perfecte Classic Mini’s van de eerste tot laatste bouwjaren.

Ons specialisme reikt ver. Zo bieden wij vrijwel alle modellen van jong tot oud, maar altijd in een uitmuntende staat. We mogen ons officieel Cooper dealer noemen en daar zijn we trots op. Onze werkplaats biedt tal van opties; van klein onderhoud tot revisies en een uitgebreide shop waar u werkelijk alles voor uw geliefde classic Mini kunt vinden.

Kom gerust eens langs voor een kop Engelse thee en laat u meeslepen!

Het Team

jim1

Jim van Tartwijk

Als eigenaar van Cooperworld verwelkomt Jim u met passie, kennis en vooral enthousiasme wat betreft Classic Mini’s. Hij sleept u mee in de wereld van het klassieke autorijden. Hij staat altijd klaar voor het geven van informatie, een uitgebreide rit in een van de Classic Minis of gewoon een gezellig praatje.

IMG_8594

Hans van Tartwijk

Hans is het hart van het bedrijf. Zijn jarenlange ervaring in ondernemen en zijn passie voor Engelse klassiekers maken hem onmisbaar voor Cooperworld. Als oprichters zijn Jim en Hans het leidende team van Cooperworld en dochterbedrijf Classicsworld.

Ferrie

Ferrie Meijers

Ferrie geeft Cooperworld advies door zijn jarenlange ervaring en kennis in Engelse klassiekers. Hij is vaak in het bedrijf te vinden en een vast onderdeel geworden van de Cooperworld familie. Hij is bereid je vragen te beantwoorden en altijd in voor een gezellig bakje koffie.

Team Cooperworld

Het team

Het team dat aan uw Mini werkt is natuurlijk veel groter. Wij werken met veel verschillende specialisten en deze geoliede samenwerking is cruciaal voor het succes van Cooperworld en Classicsworld.