Service

Wij zorgen graag voor uw Mini.

Uw Mini verdient het beste: van klein onderhoud en APK tot complete revisie en de jaarlijkse grote beurt. Uw Mini is bij ons in professionele en goede handen.

Zorgeloos rijden en het hele jaar door genieten van uw Mini.

Ons team werkt met plezier en passie aan uw Mini. Ruim 40 jaar lang werd deze gebouwd in Engeland en wij kennen ze allemaal van bouwjaar 1959 tot 2000. Daarom voor elke classic Mini een goed advies en deskundige hulp!

Werkplaats

Onze werkplaats biedt onder leiding van een professioneel team een breed scala aan onderhoud. Een Mini verdient aandacht en dat weten wij maar al te goed. Maak een afspraak voor uw jaarlijkse apk, klein onderhoud of complete revisies. Wij bezitten de kennis om uw Mini nog jaren op de weg te houden.

Altijd met een duidelijke offerte zoals u van ons gewend bent.

Tot ziens in onze werkplaats!

Wij bieden professioneel transport van en naar Cooperworld in onze transport-shuttle. Veilig en droog van deur tot deur zoals u al jaren van ons gewend bent.

Transport

Geen tijd om uw Mini zelf te brengen? Geen probleem! Wij halen uw Mini graag bij u op. Ook voor transport van en naar het buitenland bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Geen Mini kan zonder goed en professioneel onderhoud. Wij kennen uw Mini door en door. Zo bieden wij een kleine onderhoudsbeurt, zomer- of wintercheck, een grote beurt en diverse tectyl behandelingen zodat uw Mini goed geconserveerd blijft.

APK

Voor de jaarlijkse APK bent u van harte welkom. Ons team inspecteert uw Mini op alle RDW punten en geeft u een duidelijke offerte voor eventuele reparaties of aandachtspunten. Een APK kost bij Cooperworld slechts € 45,-.

Revisie

De jongste Classic Mini in Nederland is inmiddels 17 jaar oud. Elke Mini heeft wel eens een gedeeltelijke of complete revisie nodig. Samen stellen wij geheel naar wens een plan op. Van versnellingsbak tot remsysteem, uw Mini is onze zorg.

Cooper Tuning

Wij zijn officieel Cooper dealer. Diverse tuning pakketten tot 90PK liggen klaar om uw geliefde Mini net even die extra PK’s te geven, maar ook een stage 1 tot 3 tuning of een performance uitlaatsysteem behoren tot de mogelijkheden.

Spuitwerk

Kleine schade of lichte roestvorming, soms ontkom je er niet aan. Wij bieden professioneel spuitwerk (3 laags) en werken volgens het principe liever vertinnen dan plamuren. Bij elk project staat perfectie voorop.