Mini Italian Job | 1991

Mini Italian Job | 1991 | 1300 | 1 of 400

Deze Mini komt van de 23e eigenaar welke de Mini netjes heeft onderhouden.
ingevoerd uit zonnig Italie waar deze Mini als Italian Job limited edition is geleverd in een oplage van slechts 400 stuks.
een leuke collectors Mini in solide staat met krachtige 1300 motor en 55PK.

Uitgevoerd in British racing Green en originele 12″Minilight velgen in Old English White, 12″schijfremmen en een prachtig Italian Job edition interieur.

Historie:
Geleverd in 1991 in Milaan Italie, deze Classic Mini heeft tot op heden netjes haar onderhoud gehad, is in solide en gebruikte conditie voor leeftijd en gebruik,
De motor loopt netjes en is voorzien van krachtige 1300 A+ blok met goed schakelende versnellingsbak.

De wagen is voorzien van een British Racing Green laklaag, diverse opties en originele Italian Job badges en striping.

Exterieur:
Het lakwerk uitgevoerd in Racing Green en is in goede gebruikte staat, roest en schadevrij. Heeft diverse gebruikerssporen en alle naden kloppen en zijn recht. het lakwerk is eens opnieuw gespoten.
verder is de MINI netjes, voorzien van originele zwarte bumpers, een originele witte grill, Italian Job badge, Classic racing badges, UK badge.

Verder voorzien van 12″Minilight velgen met perfecte banden. De zwarte deurklinken, groen getint glas, originele verbreders en een originele uitlaat maken de Mini helemaal af.

Interieur:
Het interieur is in een zeer nette staat, zo heeft de Mini haar originele dashboard met 3 klokken, nette Italian Job zwart Vinyl lederen voorstoelen met rode bies, matching achterbank en deurpanelen met een rode bies, MINI vloermatten, Cooper deurklinken, raamslingers en openers.

Het tapijt-set is zwart en in goede staat. de Mini heeft veiligheidsgordels voor en achter. De achterbak is netjes en voorzien van goede accu, originele mat en krikset Onder de bekleding vind u een reserve wiel en goed werkende accu. De hemelbekleding is in nette conditie, evenals de originele zonnekleppen, panelen en switches.

Technisch:
– Ongeveer 54BHP
– HIF44 carburator
– disc brakes
– New brake blocks
– Perfect brake calippers
– standard shockers

Bodem
In goede gebruikte conditie! origineel groen dus zonder tectyl, originele vloerpanelen, Subframe voorkant en achterkant hard en solide.

Verkoop Inclusief:
– Italiaans kenteken
– Export kenteken (IT)
– Onderhoudsbeurt
– Algehele controle

Contact:
Heeft u interesse en wilt u deze Mini komen bekijken? u bent van harte welkom! wij laten u graag kennis maken met deze prachtige wagen, ook is er de mogelijkheid een uitgebreide proefrit te maken en de Mini op een brug te bekijken maak hiervoor een afspraak.

Transport:
Uw nieuwe aanwinst veilig bij u thuis? Wij hebben diverse transport oplossingen met gecertificeerde transporteurs kan de wagen op elk gewenst moment veilig bij u worden afgeleverd. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

MERK
Rover Mini

MODEL
Italian Job 1.3

JAAR
1991

KLEUR
British Racing Green

MOTOR
1275cc

KILOMETERS
107500

Prijs

€ 9950,-
  • Incl. Italiaanse registratie papieren (export document aanwezig)