Mini Knightsbridge | 2000

Mini – Cooper S | Knightsbridge – 2000
Bevindt zich in: Nederland – met Italiaans kenteken – 55000 km – Zeer goede staat: minimale sporen van gebruik of slijtage
Prachtige Mini Cooper S Knightsbridge aangeboden

Deze Originele Mini uit 2000 komt van de 2e Italiaanse eigenaar en heeft slechts 55000 km gereden, is in een zeer goede conditie.
Uitgevoerd in British Racing Green, brede 13″ Sportspack velgen met goede banden en een zeer luxe beige leder interieur met een notenhouten dashboard en deurpanelen.
De Mini komt van de 2e eigenaar en is tot in detail onderhouden.

Exterieur:
Roest en schadevrij, uitgevoerd in de originele kleur British Racing Green metallic, nieuwe chromen grill, nette chromen bumpers en originele Wing badges.
Groen getinte ramen, nieuwe deur en raamrubbers, mooie chromen deurklinken en sportspack verbreders met 6 x 13″ velgen en goede banden.
De Mini is voorzien van een uitlaat systeem van Maniflow, deze enkele RVS uitlaat pijpen en achterdemper zijn als nieuw en geven de Mini een sportief diep geluid.

Bodem:
Solide en harde bodem, originele dorpels en bodemplaten, schadevrij en voorzien van een goed achter subframe gespoten in originele fabriekslak. (heeft wat vliegroest door gebruik)

Interieur:
Dit is het meest luxe interieur geleverd voor de Classic Mini, volledig beige lederen MPI stoelen met beige bies en beige achterbank. De deurpanelen, dashboard panelen etc zijn ook met leder bekleed en sluiten aan bij de stoelen. Het tapijtset is beige en voorzien van 4 nieuwe CW zwarte matten. Het dashboard en de deurpanelen zijn van echt notenhout en in goede conditie.
De Mini heeft een Audio systeem.
Hemelbekleding en zonnekleppen zijn in nette en gebruikte staat, voorzien van SRS airbag leder bekleed stuurwiel en beige veiligheidsgordels.
Zowel van binnen als van buiten een adembenemende Classic Mini met alle luxe opties!

Techniek.
Krachtige 70PK motor (origineel) met perfecte versnellingsbak (4 versnellingen) en technisch geheel in orde. De remmen zijn voorzien van goede remschijven voor, een rembekrachtiger en nieuwe remolie.
De motor heeft groot onderhoud gehad waarbij alle vloeistoffen, remmen, ophanging etc zijn nagekeken en zonodig vervangen.

Omschrijving:
Deze prachtige Mini nightbridge is in een perfecte staat en heeft zeer veel luxe opties! de British Racing Green lak met het Old English White dak en de beige bekleding geven hem een zeer luxe uitstraling!
Deze uitvoering is gelimiteerd geproduceerd en een van de laatste!
Een perfecte investering aangezien er niet veel meer van zijn.

Transport:
Wij bieden in samenwerking met onze transport partners diverse oplossingen om deze Mini bij u thuis te leveren, voor meer informatie of een prijsaanvraag kunt u altijd contact opnemen zodat wij u een passende offerte kunnen geven.
Wij verzenden door heel Europa en zelfs daarbuiten.

Inclusief:

Export documenten (IT)
Grote onderhoudsbeurt
Volle tank brandstof
Prof Poetsbeurt

MERK
Rover Mini

MODEL
Knightsbridge

JAAR
2000

KLEUR
British Racing Green

MOTOR
1275cc MPI

KILOMETERS
55000

Prijs

€ 23500