Mini British Open | 1999

Deze Originele Mini British Open Classic is in prachtige staat, heeft 2 eigenaren gehad, en is volledig origineel uitgevoerd in British Racing Green metallic met een groot elektrisch schuifdak, 12″ Minilight velgen en een formidabel half leder beige Burberry interieur met Notenhouten dashboard en details.

Merk: ROVER MINI
Model: British Open Classic
Kleur: British Racing Green (HAM)
Kleur interieur; Beige (SMJ)
Registratie: T-463-SP
EU Registratie: e11*93/81*0045*01
Gewicht: 820KG
Velgen: Minilight 4,5 x 12″
Banden: 145-7-12″

De Mini British Open is in 1999 door Rover als jubileum editie uitgegeven en was destijds de meest luxe Mini die verkrijgbaar was, er zijn er +- 5000 gebouwd waarvan slechts 1500 in British Racing Green.

Heeft altijd binnen gestald gestaan en is werkelijk tot in detail onderhouden. Geheel origineel. prachtige metallic British Racing green lak, originele 12″ Minilight velgen met perfecte banden, originele striping en natuurlijk een elektrisch schuifdak.

De Mini heeft een uniek half lederen Burberry interieur, groen tapijt en een prachtig notenhouten dashboard met matching schakelpook en lederen stuur met airbag.

Exterieur:
Diep groene British racing green metallic lak, in zeer goede conditie met lichte gebruikerssporen, nette chromen bumpers (origineel Rover) chromen 11 lamellen grill, chromen grill surround lijsten. groen getint glas, nieuwe raam en deurrubbers en raampezen. groen gespoten zij-spiegels, elektrisch schuifdak zwart, originele zwarte wheel arches, orignele 12″ Minilight velgen met goede banden, originele Rover Mini uitlaat met catalysator, Mini Wing badges, Union jack badges op de zij panelen en achterkant en origineel mistlicht achter.

Interieur:
Originele Creme kleurige Burberry MPI stoelen van half leder in uitmuntende staat, matching achterbank, nette originele deurpanelen, en een prachtig notenhouten dashboard met matching pook-knop. De Mini is voorzien van getinte ramen voor, nette hemelbekleding en luxe groen tapijt met Cooper mattenset.
De Mini heeft zowel voor als achter veiligheidsgordels, is voorzien van alarm en startonderbreking (origineel) en heeft 1 set originele sleutels met afstandsbediening. De hemelbekleding is netjes en de zonnen-kleppen zijn ook nog in goede staat.

Het groene tapijt is netjes en de Mini heeft 4 nieuwe matten met CW logo. De radio combinatie van Auna is nieuw en werkt uitstekend op de twee speakers. Het grote elektrische zonnedak werkt perfect.

Techniek:
Volledig nagekeken 1275cc Motor MPI met standaard zuigers (goede compressie) welke de Mini meer dan 68PK geven, De versnellingsbak is origineel 4 versnellingen en werkt naar behoren.
De remmen zijn goed, remschijven, blokken, cilinders, leidingen etc zijn vervangen. de ophanging is voorzien van nieuwe originele schokbrekers, en nieuwe remvoeringen. en een high low systeem.
Het subframe is netjes en enkele jaren geleden opgebouwd met nieuwe rubbers en bussen. De uitlaat is origineel en werkt perfect, het uitlaat spruitstuk is ook in goede staat.

Bodem:
Een solide originele bodem, voorzien van originele dorpels, gecoat voor en achter subframe, goede leidingen en een blanke tectyl beurt waardoor de Mini een beschermlaag heeft.
De accubak en randen zijn allemaal roest en schadevrij. De bodem is tevens geheel groen van kleur zoals origineel.

Transport:
Wij regelen wereldwijd via onze transport partners transporten om deze prachtige Mini bij u thuis te leveren. Via ons contact formulier kunt u een prijsopgave aanvragen.

Omschrijving:
Zeker een van de meest originele en nette British Open Classic uitvoeringen die wij zagen. tot in detail onderhouden door de vorige Italiaanse eigenaren en 100% origineel gehouden.
Technisch in een uitmuntende conditie.
U bent van harte welkom de Mini te komen bekijken en een uitgebreide proefrit te maken, neem hiervoor contact met ons op.

MERK
ROVER MINI

MODEL
British Open Classic

JAAR
1999

KLEUR
British Racing Green

MOTOR
1275cc MPI

KILOMETERS
85000

Prijs

17950,-