Mini British Open | 1999

Deze Origineel Italiaans geleverde Mini is in prachtige staat
komt van de 2e eigenaar welke hem in 2022 heeft overgenomen van Lingeriemerk intimissimi (eigenaren) die de Mini gebruikten voor reclame en promotie doeleinden.
De Mini British Open is in 1999 door Rover als jubileum editie uitgegeven en was destijds de meest luxe Mini die verkrijgbaar was, er zijn er +- 5000 gebouwd waarvan slechts 1500 in British Racing Green.
Heeft altijd binnen gestald gestaan en is werkelijk tot in detail onderhouden. Geheel origineel. prachtige metallic British Racing green lak, originele 12″ Pepperpot velgen met perfecte banden, originele striping en natuurlijk een elektrisch schuifdak.

De Mini heeft een uniek half lederen Burberry interieur, groen tapijt en een prachtig notenhouten dashboard met matching schakelpook en SRS Airbag stuur.

Exterieur:
Diep groene British racing green lak, in zeer goede conditie (1e lak) met lichte gebruikerssporen, nette chromen bumpers (origineel Rover) chromen 9 lamellen grill, chromen grill surround lijsten. groen getint glas, nieuwe raam en deurrubbers en raampezen. groen gespoten zij-spiegels, elektrisch schuifdak zwart, originele zwarte wheel arches, orignele 12″Pepperpot velgen met goede banden, originele Rover Mini uitlaat met catalysator, Mini Wingbadges en origineel mistlicht achter.

Interieur:
Originele Creme kleurige Burberry MPI stoelen van half leder, matching achterbank, nette originele deurpanelen, en een prachtig notenhouten dashboard met matching pook-knop. De Mini is voorzien van getinte ramen voor,
De Mini heeft zowel voor als achter veiligheidsgordels, is voorzien van alarm en startonderbreking (origineel) en heeft 1 set originele sleutels met afstandsbediening. De hemelbekleding is netjes en de zonnen-kleppen zijn ook onog in goede staat.
Het groene tapijt is netjes en de Mini heeft 4 nieuwe matten met CW logo. De radio combinatie van Auna is nieuw en werkt uitstekend op de twee speakers. Het grote elektrische zonnedak werkt perfect.

Techniek:
Volledig nagekeken 1275cc Motor MPI met standaard zuigers (goede compressie) welke de Mini meer dan 68PK geven, De versnellingsbak is origineel 4 versnellingen en werkt naar behoren.

De remmen zijn goed, remschijven, blokken, cilinders, leidingen etc zijn vervangen. de ophanging is voorzien van goede originele schokbrekers, en nieuwe remvoeringen.
Het subframe is netjes en enkele jaren geleden opgebouwd met nieuwe rubbers en bussen. De uitlaat is origineel en werkt perfect, het uitlaat spruitstuk is ook in goede staat.

Bodem:
Een solide originele bodem, voorzien van originele dorpels, gecoat voor en achter subframe, goede leidingen en een blanke tectyl beurt waardoor de Mini een beschermlaag heeft.
De accubak en randen zijn allemaal roest en schadevrij. De bodem is tevens geheel groen van kleur zoals origineel.

Omschrijving:
Deze uitgebreide beschrijving geeft de perfecte conditie van deze Mini goed weer, een lage kilometerstand en ook nog eens een perfecte en zeer goede investering!
het rijden in deze British Open Classic is heerlijk, de 65 Pk geeft een waar rally gevoel.
Deze Mini is nu te koop! en wij nodigen u graag uit de Mini te komen bekijken en natuurlijk een uitgebreide proefrit te maken.

Verkoop Inclusief:
– Italiaanse registratie
– Export kenteken (Italiaans)
– Groot onderhoud
– Algehele controle

Contact:
Heeft u interesse en wilt u deze Mini komen bekijken? u bent van harte welkom! wij laten u graag kennis maken met deze prachtige Mini, ook is er de mogelijkheid een uitgebreide proefrit te maken en de Mini op een brug te bekijken maak hiervoor een afspraak.
Cooperworld
Industrieweg 30
7949AK ROGAT
The Netherlands
Tel: +31649332909
Whatsapp: +31649332909
Mail: info@cooperworld.nl

Transport:
Uw nieuwe aanwinst veilig bij u thuis? Wij hebben diverse transport oplossingen met gecertificeerde transporteurs kan de wagen op elk gewenst moment veilig bij u worden afgeleverd. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

MERK
ROVER MINI

MODEL
British Open Classic

JAAR
1999

KLEUR
British Racing Green

MOTOR
1275cc MPI

KILOMETERS
82000

Prijs

On request
  • Incl. nieuwe APK
  • Incl. gratis afleverbeurt