SOLD | USA

Originele Mini Cooper Sportspack uit 1998 aangeboden

Deze prachtige classic Mini Cooper Sportspack is in mooie conditie, zeer netjes onderhouden door haar vorige eigenaar en nadien vorzien van leuke extras.
Dit model is uitgevoerd in British Racing Green metallic, getinte ramen, Sportspack velgen met goede banden, Sportuitlaat en een prachtig donker groen leder interieur en notenhouten dashboard.

Exterieur:
De lak is in een hele nette staat, deze kleurencombinatie is zeer gewild. De Mini is voorzien van Sportspack pakket met brede 6 x 13″ Sportspack velgen met goede banden, brede verbreders en speciale verstelbare ophanging.
Het uitlaatsysteem is voorzien van cooper S dubbele uitlaat, welke midden onder de Mini zit voor een prachtig diep geluid
De grill, bumpers en randen zijn van nieuw chroom.
De buitenkant van deze Mini is in een smetteloze staat.

Interieur:
Het interieur is met zorg onderhouden, en ziet er nog als nieuw uit, een mooi notenhouten dashboard met 3 extra meters, volledig lederen Cooper S stoelen met Porselain green leder, lederen pook-hoes en Airbag stuur met getint glas en witte wijzerplaten. De pookknop is van aluminium.

Techniek:
De Motor is een krachtige 1.3MPI Cooper motor met ruim 65PK, slechts 83000km gelopen en dus nog in topstaat! netjes onderhouden en volledig nagekeken en voorzien van groot onderhoud. De remmen zijn in goede conditie, voorzien van schijfremmen voor en rembekrachtiger. De ophanging en schokbrekers zijn perfect en vertonen geen slijtage. Alle elektrische delen zijn nagekeken en functioneren naar behoren.

Omschrijving:
Op zoek naar een zeer nette Mini met flinke specificaties? dan is dit de goede keus, deze Mini heeft alles wat er op een goede Cooper Sportspack hoort te zitten en is zeer waardevast! een perfecte belegging maar nog leuker een heerlijke wagen met een zeer sportief gevoel!

Wij leveren deze Mini Cooper inclusief:
Nieuwe APK (MOT)
Afleverbeurt
Export documenten (indien nodig)
Volle tank benzine
Grote aflever-check.

Transport | Export:
Wij kunnen u desgewenst helpen met het transport van deze Cooper naar het buitenland, met diverse transport bedrijven werken wij goed samen om de Minis door heel Europa af te leveren! ook US en andere landen is mogelijk!
Interesse? neem contact ons op en wij doen u graag een passende offerte.

U bent van harte welkom de Mini Cooper S te bekijken en een uitgebreide proefrit te maken, neem hiervoor even contact me ons op.

MERK
Austin Mini

MODEL
Special

JAAR
1986

KLEUR
Rood Wit

MOTOR
1275cc

KILOMETERS
66500

Prijs

€ SOLD